Кілька думок про: DLC для Terminator: Resistance

Трохи довше ніж рік тому я пройшов Terminator: Resistance, яка вийшла ще за рік до цього. Гра виявилась несподівано захоплюючою и дуже добре перекладала атмосферу перших двох фільмів в геймплей FPS. Того ж року розробники випустили безкоштовне DLC (до виходу гри на нект-ген) де гравці могли самі стати Термінатором. А декілька місяців тому вийшло і платне DLC, яке доповнює основну сюжетну кампанію гри ще одним великим епізодом.

Terminator: Resistance, DLC, review, обзор Terminator: Resistance, DLC, review, обзор Terminator: Resistance, DLC, review, обзор

Infiltrator Mode – це просто прикольний безкоштовний режим, в якому ви в шкурі Термінатора-Інфільтратора шукаєте офіцера людського опору у відкритій мапі. Ви не знаєте де саме ховається ваша ціль, тому у вас є декілька варіантів як виконати завдання. Можна просто розвідувати локаціі, сподіваючись, що десь знайдеться і офіцер. А можете полювати на інших людей, які зазвичай мають якусь інформацію. Весь режим треба пройти без збереження гри або чекпоїнтів, але це доволі просто і дуже весело.

Terminator: Resistance, DLC, review, огляд Terminator: Resistance, DLC, review, огляд Terminator: Resistance, DLC, review, огляд

А от Annihilation Line – це повноцінна канонічна глава основної історії, яка займе у вас до 5 годин. Нічого принципового нового в цьому DLC нема, тому якщо вам не сподобалась гра, вам не сподобається і це доповнення. На жаль, ви також не можете зберегти ваші рівні чи інвентар з головного проходження, по DLC завантажується окремим пунктом меню. Більшість навичок для персонажа тут теж майже непридатні, тому раджу прокачувати лише бойові навички. Але все одно мені це DLC сподобалось, а мапи тут мабуть кращі за ті, які були в основній кампанії. Та все ж, можу рекомендувати доповнення лише тим, кому гра вже подобалась.